MANİSA / DEMİRCİ - Mahmutlar Şehit İhsan Tüfenkçi İlkokulu

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 13:20'de OKulumuz Yemekhanesinde yapılacaktır.Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısının olacağı,ortak problemlerimize çözüm aranacağı ,canımız, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ders,devamsızlık vb. durumlarının görüşüleceği bu toplantıya katılımlarınızı bekler,saygılar sunarız.

Rafet GÖZEL

Yayın: 19.10.2022 - Güncelleme: 25.10.2022 08:33 - Görüntülenme: 112