MANİSA / DEMİRCİ - Mahmutlar Şehit İhsan Tüfenkçi İlkokulu

Mahmutlar Şehit İhsan Tüfenkçi İlkokulu

Mahmutlar Beldesi Demirci / Manisa
Vizyon
Geçmişten ders alarak, eğitim teknolojilerinden en üst seviyede yararlanarak her geçen gün kendini yenileyip daha da geliştirerek eğitim ve öğretim alanında örnek alınacak bir okul haline gelmek.
Misyon
Maddi ve manevi kültürü benimseyip yaşatmayı ilke edinmiş, bilgi ve teknoloji alanında gelişmeleri takip edip yeni bilgi ve teknoloji üreten, sorgulayıcı, araştırmacı, sorumluluk bilinine sahip, her alanda katılımcı olan, özgünlüğe ve estetiğe önem veren, özgüveni, kişiliği gelişmiş ve toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek ve uygarlık seviyesinde bir eğitim ve bilim için çalışmak.
Saatler
Kış Saati Uygulandığı Günlerde Ders 08:30 başlar 16:10 da biter Yaz Saati Uygulandığı Günlerde Ders 09:00 başlar 16:30 da biter
Mahmutlar Mahallesinden Demirci ilçe merkezine her zaman araç bulunabilir.
Yerleşim Yeri
Mahmutlar Mahallesi Demirci dağlarının güney yamacına kurulmuş yaklaşık 1400 m rakımlıdır. Elma, kiraz, kestane ve büyükbaş hayvancılıkla geçim sağlanmaktadır.
Demirci ilçe merkezine uzaklık 8km